Omschrijving romans


Als de rust weerkeert dan is er Liefde!


Drie stellen ontmoeten elkaar. Ze hebben meer met elkaar gemeen dan ze dachten.

Als tijdens het buurtfeest iets vreselijks voorvalt, vragen zij zich af waarin ze zijn terechtgekomen.

Het zuinige stel, Paul en Shanice Smith, kreeg ooit tien miljoen euro. Na de verhuizing lijkt het leven beter te gaan. Paul koopt zijn droomjacht. Maar als Shanice tracht te wennen, en fibromyalgie een plek probeert te geven, lijkt het leven op een aparte manier te transformeren.

Kim Koster is schoonheidsspecialiste. Samen met Roel van der Plas en de kinderen, Max en Sanna, richt ze de nieuwe villa in. Roel is de eigenaar van een succesvol modeketen en komt tijd tekort. Op de Veluwe kon Kim niet aarden en de kinderen waren eenzaam. Zou de nieuwe woonplaats beter bevallen?

Pieter en Carmen van de Heuvel zijn Amsterdam ontvlucht. In de watervilla aan de Delmorelaan krijgt hun leven een andere dimensie. Pieter werkt in zijn computerbedrijf, Carmen heeft een eigen sieradenlijn. Ze genieten van hun vier katten en de sloep. Carmen komt zichzelf tegen, maar ook nog iets anders.


"Je duikt als lezer steeds dieper in de huid van de personages totdat je kennis maakt met de pure kwetsbaarheid die dan (schijnbaar) overblijft." M. de Vries


"Doordat er veel verschillende karakters zijn, vond ik het boeiend en vroeg me aldoor af hoe het verder ging." Lezeres


Paperback 305 pagina’s € 15,95Grootse golven


Grootse golven is het vervolg van Als de rust weerkeert dan is er... Liefde!


De drie stellen wonen inmiddels ruim twee jaar in de Somerville. Ze proberen volop van het leven te genieten. Totdat een merkwaardig figuur in de buurt komt wonen. Wie is het eigenlijk? 


Wat is er aan de hand met de kat van Pieter en Carmen? Waarom blijft Carmen zo lang weg tijdens de gezamenlijke vaartocht? Wie haalt haar terug?

Kan Kim de drukte nog aan in de salon? Gaan Roel en Kim ooit trouwen na al die toestanden in hun leven, vinden zij een manier om de relatie te redden?


En hoe zit het met Paul en Shanice? Gaat het wel zo goed met hun huwelijk, nu Shanice steeds bekender aan het worden is? Is het echt Paul die Shanice verrast tijdens een Bal Masqué?


"De personages worden ijzersterk neergezet. Dit in tegenstelling tot de duistere, nieuwe buurtbewoner. Zijn rol blijft daardoor spannend en mysterieus tot het einde." M. de Vries


"Net alsof je het zelf allemaal meemaakt, zelf in het verhaal zit, zo echt.” Lezeres


Paperback 243 pagina’s € 14,95Contact


desireelageweg.nl

info@desireelageweg.nl


DÉSIRÉE LAGEWEG