Désirée Lageweg


Veranderingen in mijn leven hebben ertoe geleid dat ik boeken ging schrijven, opnieuw ging schilderen en sieraden ging maken. Creativiteit speelde al vroeg een rol (modevakschool). Door bepaalde omstandigheden werd ik gedwongen om rustig aan te doen. Ik had geen zin om “achter de geraniums” te blijven, wilde iets doen, maar wist niet precies wat. Het schrijven werd een leuke bezigheid. Aangezien ik ben opgegroeid in mijn geboorteplaats Nijmegen, was mijn laatste verhuizing naar een andere plaats een inspiratiebron voor mijn eerste roman. Het begon met een kladblok onder de parasol, in 2006, terwijl het boek Wij horen met onze ogen op zolder lag te verstoffen, voordat het uitkwam in 2012.


Blog Gehoor & lijf


Ook ben ik een blog gestart over vermoeidheid verlichten, andere voeding of leefwijze,

dingen aanpassen, je eigen grens leren kennen en daarnaar leven, of door te kijken naar wat er nog wel kan. Naar aanleiding hiervan heb ik het e-book met tips Als ik dans, ben ik blij samengesteld (deze is te bekijken via hier).


In de Linda Magazine


Open kunnen zijn over gehoorverlies is belangrijk. Want hoe weet een ander dan hoe die met je om moet gaan? Ik werd benaderd om mee te doen aan een artikel over doofheid, even later stonden de vele vooroordelen en de mooie verhalen van anderen erin.


Meer media zie link pagina

info@desireelageweg.nl


DÉSIRÉE LAGEWEG