LINKS

Kleinschalige mini workshop in de Kop van Overijssel


Deze workshop is kleinschalig, en juist daarom misschien wel extra gezellig!

Na afloop krijg je een uniek sieraad mee naar huis, waarmee je bijvoorbeeld ook iemand kunt verrassen.

Je hoeft geen expert te zijn om mee te doen want de technieken zijn simpel. Het gaat tenslotte niet om de prestatie, maar om het plezier!


Voor doven & slechthorenden


Deze workshop is bedoeld voor doven & slechthorenden. Onder het genot van een hapje en drankje (en aan het water als het mooi weer is) is het mogelijk om een leuk sieraad te maken, ongeveer 2 uur lang, in een waterrijk gebied vlakbij de Wieden en niet ver van Giethoorn, waar in de zomermaanden veel te doen en te bekijken is. Zo kun je er meteen een gezellig dagje uit van maken, bijvoorbeeld met vriendinnen!


Wanneer en hoe laat is de workshop en wat kost het?


Deze workshop is van 10.30 -12.30 of van 14.00 tot 16.00 uur, in de maanden mei, juni, juli, augustus of september. Als je graag een keer mee wilt doen geef dan de tijd, maand of datum van voorkeur op.  Als de exacte datum bekend is, ontvang je vanzelf bericht hierover. De workshop is op de dag waarvoor het meeste animo is. Min. 3, en max. 6 personen (meer in overleg). Voor deze workshop betaal je slechts €12,50, voor 1 sieraad. Hapje, koffie en thee zijn gratis, wijn € 0,50 per glas. Als er nog tijd over is en je nog meer sieraden wilt maken kan de prijs variëren.


Waar is de workshop?


Afhankelijk van het weer kan de workshop bij mij binnen of buiten worden gehouden.


Wat is het materiaal van deze sieraden?


Less Is More! Unieke glaskralen, mooie sierparels & barokparels (echte parels). Het overige materiaal is van metaal, silverplated (laagje van echt zilver) of goldplated (goudkleur). Silver- en/of goldplated blijft mooi door met met een zachte doek op te poetsen. De sieraden dragen luchtig, zonder zwaar aan te voelen. De armbanden vormen zich naar de pols maat (memory wire).


Inspiratie zee, zand en zon


Het begon met ijzerdraad en wat kleine kraaltjes op tiener leeftijd. Daarna werd het een uit de hand gelopen hobby. Hiervan is een deel naar het goede doel gegaan. Strand-kleuren en schelpen en alles wat te maken had met water, vakantie, vrolijkheid en ongedwongenheid vormde de inspiratiebron.

Aanmelden en informatie workshop in de Kop van Overijssel


Zo kun je er bijvoorbeeld een leuke dag van maken in de natuur en op de workshop kiezen uit diverse mooie kralen voor een eigen persoonlijke sieraad!


informatie aanvragen workshop


info@desireelageweg.nl


DÉSIRÉE LAGEWEG