contact Aanmelden

Workshop sieraden

Kom gezellig sieraden maken. De workshop is kleinschalig, dus lekker rustig, en na afloop heb je een uniek sieraad, waarmee je iemand kunt verrassen. Je hoeft heus geen expert te zijn om mee te doen want de technieken zijn simpel. Het gaat tenslotte niet om de prestatie, maar om het plezier!

Voor doven & slechthorenden

Deze workshop is bedoeld voor doven & slechthorenden (ben het zelf ook). Onder het genot van een hapje en drankje (en aan het water als het mooi weer is) is het mogelijk om een leuk sieraad te maken, ongeveer 2 uur lang, in een waterrijk gebied vlakbij de Wieden en niet ver van Giethoorn, waar in de zomermaanden veel te doen en te bekijken is. Zo kun je er meteen een gezellig dagje uit van maken, bijvoorbeeld met vriendinnen!

Wanneer en hoe laat is de workshop en wat kost het?

Deze workshop is van 10.30 -12.30 of van 14.00 tot 16.00 uur, in de maanden mei, juni, juli, augustus of september. Als je graag een keer mee wilt doen geef dan de tijd, maand of datum van voorkeur op.  Als de exacte datum bekend is, ontvang je vanzelf bericht hierover. De workshop is op de dag waarvoor het meeste animo is. Min. 3, en max. 6 personen (meer in overleg). Voor deze workshop betaal je slechts €12,50, voor 1 sieraad. Hapje, koffie en thee zijn gratis, wijn € 0,50 per glas. Als er nog tijd over is en je nog meer sieraden wilt maken kan de prijs variëren

Wat is het materiaal van deze sieraden?

De sieraden zijn handgemaakt en eenvoudig want: Less Is More. Unieke glaskralen, mooie sierparels & barokparels (echte parels). Het overige materiaal is van metaal, silverplated (laagje van echt zilver) of goldplated (goudkleur). Silver- en/of goldplated blijft mooi door met met een zachte doek op te poetsen. De sieraden dragen luchtig, zonder zwaar aan te voelen. De armbanden vormen zich naar de pols maat (memory wire).


Creatief bezig zijn

Waar is deze workshop?

Afhankelijk van het weer kan de workshop binnen of buiten worden gehouden. Meer informatieInspiratie zee, zand en zon

Het begon met ijzerdraad en wat kleine kraaltjes op tiener leeftijd. Daarna werd het een uit de hand gelopen hobby. Hiervan is een deel naar het goede doel gegaan. Strand-kleuren en schelpen en alles wat te maken had met water, vakantie, vrolijkheid en ongedwongenheid vormde de inspiratiebron.

Mini workshop online

Leer online hoe je een sieraad maakt met deze eenvoudige voorbeelden.


mini workshop online

Less Is More!


Contact


desireelageweg.nl

info@desireelageweg.nl


Boeken, non-fictie & romans - DÉSIRÉE LAGEWEG